Dolgozz Velünk – Mi segítünk!

A Barforce egy olyan HR management amelynek célja, hogy a fesztiválokra, eseti rendezvényekre, kitelepülésekre vonatkozó munkaerőigényre adjon válaszokat. Célunk, hogy lehetővé tegyük akár a kezdő egyetemistáknak, vagy a tapasztalattal rendelkező kollégáknak hogy a meglévő szabadidejükben eljuthassanak vágyott fesztiváljukra dolgozni.

A Barforce összegyűjti egy bázisba a jelentkezőket, elemzi – értékeli a jelentkezésben leírtakat, majd egy személyes találkozó keretében megkeresi a legjobb lehetőséget mindkettőnk számára. Mivel számos saját egységgel rendelkezünk a vendéglátás világában a lehető legszínesebb formában, biztosan lesz olyan megoldás ami tetszeni fog. Amennyiben úgy ítéljük meg hogy szükséged lenne további előképzésekre, ahhoz hogy otthonosan és komfortosan érezd magad már az első napjaidon, felajánljuk hogy csatlakozz ingyenesen a BarForce Academy képzéshez, ahol italismerettel, italkészítési technikákkal, csapolással, rendszerhasználattal, kötelmi hátterekkel ismertetjük meg a résztvevőket.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy számos saját lehetőségen felül már most hatalmas az érdeklődés más szakmai partnereinken keresztül további eseti rendezvényeken – fesztiválokon való részvételre, sőt hamarosan megnyílik az út a külföldi fesztiválokon való megjelenéshez is.
A regsiztráció folyamatosan nyitva áll, bármikor várjuk a jelentkezésedet, nem jár semmilyen kötelezettséggel! Értesülj a legfrisseb lehetőségekről, az Academy időpontjairól, vagy akár egy utolsó pillanatos lehetőségről, csatlakozz akár már most!

Leendő Kollégáink jelentős többsége a munka megkezdésekor betöltött 18. életévvel kell, hogy rendelkezzen! Ne keseredj el, ha még nem múltál el 18, jelentkezz és igyekszünk munkát találni Neked!