Bartender:

Ha van már tapasztalatod a vendéglátás terén, jártas vagy az alap koktélok elkészítésében, akkor jelöld meg jelentkezésed során a Bartender pozíciót! Ha szereted a pörgést, nem ijedsz meg attól, ha egyszerre 8 féle italt kérnek tőled, akkor ezt a munkakört neked találták ki! A BarForce olyan Bartendereket keres, akik élvezik a pultban létet, motiváltak és tudnak csapatban dolgozni.

Pultos:

Kipróbálnád magadat a pult mögött, de nincs még meg a magabiztos tudásod hozzá? Mi mindenben a segítségedre leszünk! Jelentkezz pultosnak, és a BarForce Academy képzésein elsajátíthatod a vendéglátás legfontosabb technikáit. Pultos pozícióra olyan fiatalokat keresünk, akik számára fontos az elhivatottság, a csapatmunka, nem riadnak meg a pezsgő éjszakai élettől és fejlődni szeretnének.

Csapoló:

Nincs meg a magabiztos nyelvtudásod? Rugalmas munkaidőre vágysz, rövidített műszakban szeretnél dolgozni? Akkor jelentkezz Csapolónak Magyarország legnagyobb fesztiváljaira! Ha a vendéglátás világa elnyeri tetszésed, előrelépési lehetőséget biztosítunk számodra! Hogyha szeretnél egy pörgős csapat tagja lenni, nem riadsz meg a kihívásoktól, akkor jelentkezz hozzánk!

Barback

A pultfőnök jobb keze szeretnél lenni? Akkor gyere és csatlakozz a BarForce csapatához, mi lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődéshez! Ha meg szeretnéd ismerni a teljes bárfolyamatot, és első évesként az apró technikai részletekre is kíváncsi vagy, nincs más dolgod, mint jelentkezésed során megjelölni a Barback poziciót, melyre elsősorban férfiak jelentkezését várjuk! Fontos számunkra, hogy elhivatott legyél és terhelhető, cserébe rugalmas munkarendet és előrelépést is biztosítunk számodra!