Bartender:

Van már tapasztalatod, láttál már tömeget a pultod előtt, nem ijedsz meg ha egyszerre kérnek Tőled 8 féle italt, felpörget az este, élvezed ha segíthetsz másoknak, és szerinted is az a jó ha mindenki egy csapatban dolgozik, és nem egyesével akar önmegvalósítani, akkor nyugodtan jelöld be ezt a pozíciót, mert szükségünk van olyan bástyákra, akik élvezik a pultban létet, élvezik ha taníthatnak, szeretik a sok munkát, nem az alkohol miatt jönnének hozzánk.

Pultos:

Kipróbálnád magadat a pult mögött, de még nincs meg a magabiztos tudásod hozzá, de hiszed hogy ez menne! Eltökélt vagy és tudod hogy ez az ami Neked a nyárra kell, és kitartasz akkor is ha már az utolsó energiacseppek maradtak benned. Nem baj ha még csak kávézóban vagy egy strandon dolgoztál az se baj ha csak a suli melletti kocsmában láttad hogyan csinálják, a lényeg hogy hidd el hogy menni fog vegyél részt a BarForce Academy-n, és bátran csapj bele a Nyárba!

Csapoló:

Még egy csepp alkohol sem futott át a kezeid között, és a nyelvtudásnak is híján vagy. Az sem rettent el ha csak rövidített műszakban dolgoznál, ott szeretnél lenni a rendezvényen, de még az állóképességed nincs meg, hogy az egész hetet vállald, akkor jó megoldás lehet Neked ha kiegészítő szerepre jelentkezel, hiszen egyszer mindenki elkezdi valahol, és jövőre belőled lesz a legjobb bartender!

Barback

Fiú vagy, és erős. Kitartó vagy és élvezed hogy Te lehetsz a pultfőnök jobb keze. Gyere és csatlakozz ha meg szeretnéd ismerni a teljes barfolyamatot, ha első évesként az apró technikai részletektől a teljes háttér felügyeletéig kíváncsi vagy mindenre. On-time és off time lehetősegink okán lehetsz akár nappalos vagy éjszakás munkarendben is. Ez azt jelenti hogy teljesen változó munkaidőben is képes vagy felkelni, és 100 százalékosan teljesíteni akkor várunk, és tedd meg az első lépést!