A BarForce Academy-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy lehetőséget biztosítsunk azon fiatalok számára, akik a vendéglátásban szeretnének elhelyezkedni. A képzéseken a jelentkezők megismerkedhetnek a különböző kávéfőzési technikákkal, az alap long drinkek és koktélok ismeretével és elkészítésével, a barback feladataival, a pultok megfelelő előkészítésével, a sörcsapolással, és ami a legfontosabb a vendégek udvarias kiszolgálásával.

A leendő csapattagjainkkal megismertetjük a vendéglátás fortélyait, amit kiemelt rendezvényeinken tudnak majd hasznosítani. Nem akadály, ha kezdő vagy, az sem, ha vérbeli profi, nálunk mindenki megtalálhatja a megfelelő pozíciót!

Tedd meg az első lépést, és regisztrálj! Légy részese egy izgalmas közösségnek!

Regisztráció

Kezdőknek:

Szeretnél a nyári szezonban a vendéglátás területén dolgozni, de nincs még meg a szakmai háttered hozzá? A BarForce Academy képzésein elsajátíthatod az alapokat, hogy magabiztosan állhass a pult mögé. Ha elég motivált vagy, és gyorsan tanulsz, további képzéseket biztosítunk számodra. Dolgozz velünk a nyár legizgalmasabb rendezvényein, légy részese a BarForce Fesztivál Család közösségének! Olyan fiatalokat keresünk, akik motiváltak, szorgalmasak és tudnak csapatban dolgozni! Magadra ismertél? Akkor jelentkezz hozzánk!

Haladóknak:

Csapatjátékos vagy és magabiztosan mozogsz a pult mögött? Úgy érzed, hogy szeretnél tovább fejlődni? Akkor jó helyen jársz! A BarForce Csapata lehetőséget nyújt számodra, hogy profivá válhass! Regisztrálj és dolgozz velünk a nyári szezonban!

Profiknak:

Környezetváltozásra vágysz, új kihívásokat keresel? Szeretnél másokat is motiválni szakmai tudásoddal? Nincs más teendőd, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és új kapukat nyitunk meg számodra. Taníts kezdőket, irányíts egy csapatot, kamatoztasd vendéglátós tapasztalataidat egy igazán különleges csapatban!